Bemutatkozom

1975-ben születtem Mohácson. 2001-óta faragok maszkokat. Kedvenc maszkfaragó mesterem Kalkán Mátyás, akinek maszkjaiból sokat tanultam, példa értékűnek tekintem munkáit.
Az elmúlt évek rengeteg álarca, tovább csiszolta a technikámat, de minden nap felfedezek valami kis csodát a mesterségben. Többnyire az ismert fafaragókra jellemző irányvonalat ötvözöm egyedi, sajátos stílusjegyekkel melBusómaszkfaragóyek az álarcaimban egyértelművé válnak.
2004-ben nyitottam meg faragó műhelyem, ezt még egy garázsból alakítottam ki, 2007 saját látvány műhelyt nyitottam Mohácson, ami most is látogatható.

Álarcaim állati vérrel festett művek, melyekre jellemző a meghúzott szemöldök, nyújtott forma, mosolygós kifejezés, de mégis minden maszkomra rámondható a mérges "mérges" jelző.

2009 Október 21.-én megkaptam és büszkén vettem át a NÉPI IPARMŰVÉSZ címet, fafaragó/busómaszk-faragó foglalkozási ágban 1529 zsűri számmal.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert szinte egész évben a hobbimnak élhetek, ami csodálatos ajándék az élettől. Alkotói munkámmal még sokáig szeretnék hozzájárulni a Busójárás hagyományának megbecsüléséhez, egyre szélesebb körben történő ismertté válásához.